2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli bekçi ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil ateşe dayanıklıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan mevzular da Yangın Merdiveni Kapısı incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak için baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yangın kapısı şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Yegâne kanatlı tasavvurıyla, mikro mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page